1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New User Cannot Post Links?

Discussion in 'Forum Management' started by Steve Freides, Jan 12, 2016.

  1. Steve Freides

    Steve Freides Active Member

    A new user on our forum reports they are unable to post a link. Is this true and, if so, how/where do I configure this?

    We run a single user promotion, to move them into the group Verified, as suggested by an article here. This lets me manually approve everyone's first post.

    Thanks in advance.

    -S-
     
  2. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Unless you have some addons preventing it as default XF don't.
    Ask the user he has an adblock extension installed?
     
  3. kr.sh.nr

    kr.sh.nr Member

    @Steve Freides the setting for this option is user Option > TAC StopHuman
    This setting page will allow you to Set conditions for signature / links / homepage & stop Posts with banned words.

    Double check your TAC StopHuman setting

    stophumanspam.jpg
     
  4. Steve Freides

    Steve Freides Active Member

    Just revisiting this - I don't find TAC StopHumanSpam in my installation.

    Problem has not resurfaced so low priority but would like to know what this is.

    Thanks.

    -S-
     
  5. wang

    wang Well-Known Member

    I suspect that this is related to an add on, because xenforo does not prevent users from posting links. Can you list all add ons that you have currently installed?
     
  6. Steve Freides

    Steve Freides Active Member

  7. wang

    wang Well-Known Member

    Does the second add on have any options to prevent link posting?
     

Share This Page