1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New content ribbons out of place

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by Lone Wolf, Feb 14, 2012.

  1. Lone Wolf

    Lone Wolf Well-Known Member

    Im not sure what I've done wrong but my new post ribbons are pushed to the right and out of alignment. I've uploaded a pic to show what I mean




    new post ribbons.png
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Message Elements -> New Indicator

    You can adjust the position of them there.
     
    Ingenious likes this.
  3. Lone Wolf

    Lone Wolf Well-Known Member

    Do you know what i have to change to move the whole ribbon to the left or the right. Because right now Im only managing to change the way the ribbon looks. Not moving its position
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Add this to the Miscellaneous field at the bottom:
    Code:
    margin-right: -10px !important;
    Change the value to suit.
     
  5. Lone Wolf

    Lone Wolf Well-Known Member

    -15px did it Brogan. You're a real credit to XenForo!
     
  6. Ingenious

    Ingenious Well-Known Member

    I had an issue with this too, which Brogan's post solved. In my case I have expanded the forum width to fill the full screen (with no borders) but when a new post is made, the ribbon goes beyond this and the browser then creates a slider so you can scroll right to see the edge of the "New" ribbon. I changed the right border to 0px and then added the CSS above using 0px again as the right margin. This brings the whole ribbon within the forum page.
     

Share This Page