1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Need URGENT Help!

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Charlie J, Feb 5, 2016.

  1. Charlie J

    Charlie J Active Member

    I had a issue with my mc server and believed it would be a issue with iptables, so i deleted and reinstalled and now... literally nothing works..

    try go to http://toxicnation.net/members/charlie.1/

    i get a error and need help resolving it!
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That would suggest PHP isn't running, or at least isn't recognising PHP files.
     
  3. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    Did you change your web server in some way? It appears it doesn't think that PHP scripts should be parsed.
     
  4. Charlie J

    Charlie J Active Member

    Ive completely messed up my dedi ;-; what steps should i take?
     
  5. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

  6. Charlie J

    Charlie J Active Member

  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It loads fine for me.
     
    Charlie J likes this.
  8. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    Works fine for me too, maybe you're being served some bad cached pages? Main page looks fine now too.
     
    Charlie J likes this.
  9. Charlie J

    Charlie J Active Member

    Yep after viewing on my Mobile it showed. It showed the cache option. Thank you both for your help :) it's just a issue with my MC server however that doesn't relate here so I'll ask elsewhere.

    Cheers :)
    Have a nice day.
     
    SneakyDave likes this.

Share This Page