• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 MySQL error when installing [TH] User Field Categories

#1
Whilst I understand this is an unsupported addon, does anyone else experience this issue when installing (On a Windows server with MySQL)?

Code:
Mysqli prepare error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'IGNORE TABLE `xf_user_field_category` DROP PRIMARY KEY , CHANGE `user_field_cate' at line 1

Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Zend\Db\Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Zend\Db\Adapter\Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Waindigo\Install\20150107.php at line 739
Waindigo_Install->_makeTableChanges() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Waindigo\Install\20150107.php at line 696
Waindigo_Install->_createTables() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Waindigo\Install\20150107.php at line 206
Waindigo_Install->_install() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\Waindigo\Install\20150107.php at line 88
Waindigo_Install::install() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\XenForo\Model\AddOn.php at line 214
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\XenForo\Model\AddOn.php at line 169
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\XenForo\ControllerAdmin\AddOn.php at line 188
XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\XenForo\FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\library\XenForo\FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in D:\IIS_SITES\XenForo_BUILD\admin.php at line 13
I've checked and there doesn't seem to be any reserved words or misspellings, I'm not sure what else could cause a problem?
I'm not clever when it comes to MySQL.

Link to addon: https://xenforo.com/community/resources/th-user-field-categories.2343/

Any help, pointers or alternative addon suggestions would be greatly appreciated!

Thank you,
Ryan.

EDIT: The addon HAS created the database entries, it just doesn't "install".