XF 2.2 Multiple smilies on 1 line not possible by default?? Bug?

Black Tiger

Well-known member
I've seen this already on 2.1 and older, but it seems some odd bug to me.

With Xenforo it's not possible to put several smilies at 1 line by default.
For example, suppose I want to place 3 smilies hier, then it looks like this. :rolleyes:
šŸ˜ :ROFLMAO:

Now as you can see, 1 smilie is on the line after the text, every other smilie will go on the next line (where it's possible to put a lot) no matter what.

So to fix this, you have to go back with the curser, try with del and backspace and then you will succeed to put the 3 smilies behind each other.
As for layout, this with 1 smilie on 1 line and 2 (or more) on the second line, it just doesn't look well either.

But normally one can put multiple behind each other at once.

Is there a reason for this behaviour? Or is this a bug and can this be fixed?
 

whynot

Well-known member
alfa beta :);):(:mad::confused:
For example, suppose I want to place 3 smilies hier, then it looks like this.:);):(
For example, suppose I want to place 3 smilies hier, then it looks like this. :);):(:(:mad::confused::cool:
For example, suppose I want to place 3 smilies hier, then it looks like this. :) ;) :(

In Windows 10 Edge it is working correctly.
 

Black Tiger

Well-known member
You're right. In Chrome works alright too. Seems to be an issue only happening in Firefox then.

Anybody a clue on how to fix this? Or is this some xenforo css or other code thing which has to be adjusted to fix it for Firefox?
 

jeb35

Well-known member
Firefox needs a major rebuild, having a lot of issues with Facebook on Firefox as well with images not showing up and other things. I don't know what they did to it.
 
Top