1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Mod controls on member card cannot be clicked on phone

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Arty, Jul 19, 2013.

  1. Arty

    Arty Well-Known Member

    When using forum on phone, moderator controls on member card cannot be clicked because those controls are not shown. Admin has to guess their location. Those links appear on :hover event, which does not exist on touch screen devices until item is focused.

    I think those links should always be shown on touch screen devices.

    Fix: in member_card.css replace
    Code:
        .xenOverlay.memberCard .avatarCropper:hover .modControls
         {
           display: block;
         }
    
    with
    Code:
        .xenOverlay.memberCard .avatarCropper:hover .modControls,
         .Touch .xenOverlay.memberCard .avatarCropper .modControls
         {
           display: block;
         }
    
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Good catch. (y)
     
  3. Arty

    Arty Well-Known Member

    Fix in 1.2 is incorrect:
    Code:
        .xenOverlay.memberCard .avatarCropper:hover .modControls,
         .Touch .xenOverlay.memberCard .avatarCropper:hover .modControls
         {
           display: block;
         }
    
    forgot to remove :hover after .avatarCropper on second line
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Stupid mistake...
     

Share This Page