1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Migration Issue | Fatal error: Class 'Zend_Registry'...

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by MsJacquiiC, Sep 5, 2012.

  1. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    As you can in this thread - I've had some issues with migrating...
    So now that I've rebuilt my dev board -- all add-ons, ect working as should... So - I change the boardurl in options to http://jpicforum.info --- Then I decide to move my vB install (which was in the root directory) to directory called OLDvB3 --- Easy enough.

    Now I move the xenforo install to my main directory. I thought this would be simple enough, with no issues presented. But I see the following error when navigating to http://jpicforum.info

    Fatal error: Class 'Zend_Registry' not found in /home/******/public_html/library/XenForo/Application.php on line 11
    Please tell me how I can fix this issue so that the xenforo install shows correctly.


  2. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    Does the library folder exist in your root?
  3. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    Yes sir it does
  4. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Did you adjust your .htaccess file so the new location is included?

    Did you move the files/directories with the same permissions?

    Can you access your Admin Control Panel? http://jpicforum.info/admin.php

    Do you have a file called Registry.php in the Zend folder?
    Jake Bunce and MsJacquiiC like this.
  5. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    1. Nope - though I do see:
    #RewriteBase /xenforo
    .htaccess file is default....

    2. I use cuteFTP - I've verified that file/folder permissions as the same as on my dev board.

    3. Nope - I cannot access my AdminCP :(

    4. Wow! There are quite a few files & folders missing from library/Zend -- including Registry.php --- Is this normal???
  6. MsJacquiiC

    MsJacquiiC Well-Known Member

    I'm not sure how or why so many files had been missing from my Zend folder = how very odd!
    But I've uploaded the files and voila! Fixed! Thanks so much Clickfinity = you're AWESOME! ;)

    Jake Bunce and CyclingTribe like this.
  7. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Glad to hear you're back up and running. (y)

    Nice work on the style too. :)
    MsJacquiiC likes this.

Share This Page