1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Members Producing Error

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by kingston, Jan 12, 2013.

  1. kingston

    kingston Well-Known Member

  2. MattW

    MattW Well-Known Member

    Is there anything in the error log in the ACP?
     
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Hmm... Do you have a folder called "members" in your XenForo root?

    That could cause a problem.

    Also mod_security I think generates this error sometimes.
     
  4. kingston

    kingston Well-Known Member

    An exception occurred: Declaration of XenPlus_Dom_Document::loadHTML() should be compatible with DOMDocument::loadHTML($source, $options = NULL) in /home/kingharrison/fierceforum/library/XenForo/Autoloader.php on line 119
    1. XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Autoloader.php at line 119
    2. XenForo_Autoloader::autoload() in XenForo/Autoloader.php at line 119
    3. XenForo_Autoloader->autoload()
    4. spl_autoload_call() in XenPlus/Dom/Query.php at line 11
    5. XenPlus_Dom_Query->getDom() in XenTrader/Listener/TemplatePostRender.php at line 13
    6. XenTrader_Listener_TemplatePostRender->_memberList() in XenPlus/Listener/TemplatePostRender.php at line 13
    7. XenPlus_Listener_TemplatePostRender->execute() in XenPlus/Listener/Abstract.php at line 21
    8. XenPlus_Listener_Abstract::listen()
    9. call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 54
    10. XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Template/Abstract.php at line 195
    11. XenForo_Template_Abstract->render() in XenForo/Template/Public.php at line 110
    12. XenForo_Template_Public->render() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 119
    13. XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 565
    14. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 156
    15. XenForo_FrontController->run() in /home/kingharrison/fierceforum/index.php at line 13
     
  5. MattW

    MattW Well-Known Member

    Only reference I can find to that is with the XenTrader add-on and PHP 5.4

    Are you running XenTrader?

    http://xenforo.com/community/threads/xentrader.27673/page-2#post-376339
     
    Jake Bunce likes this.
  6. kingston

    kingston Well-Known Member

  7. MattW

    MattW Well-Known Member

    Were you running the latest version of XenTrader? There was a fix on the following page, but I downloaded a copy, and the fix appeared to be included.
     

Share This Page