1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Members post goes to Moderation Queue ?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by James33, Dec 26, 2011.

  1. James33

    James33 Member

    My members posting but I have to approve all of the posts ? why is it like that ? how can I fix that ?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Check the user groups they are members of, ensure the permission Follow message moderation rules is set to Allow or Not Set (No).

    Also check for forum settings to ensure Moderate all messages posted in this forum is unchecked.
     
  3. James33

    James33 Member

    Hi Thanks for that , can you tell me a SQL query to move all members to a certain user group ?

    I want to move all members regardless what group they are in at the moment to "Registered Members" except administrator ?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can't so it with an SQL query as the permissions sets won't be updated.

    If you delete any custom user groups, any members will default to the Registered group.
     
  5. James33

    James33 Member

    I did that I hope that works ... can you also tell me where can I set time limit for Members Online Now ? I want to set it up to 60 minutes.
     
  6. Fuhrmann

    Fuhrmann Well-Known Member

    Home > Options > User Options > Online Status Timeout
     
  7. James33

    James33 Member

    Lovely, Resolved.

    I for sure will open many topics today , many things are new to me.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

Share This Page