XF 1.4 Members/New Profile Posts?

ESAD

Member
On my site, when viewing the Members Tab/New Profile Posts none of the text is viewable. It's all blank. . .
Everything is there except the Profile Post Content. All the moderation links, Member Name, etc is there.
 

Amaury

Well-known member
Are you using a customized style? If so, can you check on a default style (and with add-ons disabled) and see if the issue persists?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Is it blank or do you see a message such as "There are no messages..."?

If the latter then it's due to the 'View profile posts' permission not being set.
 

ESAD

Member
There are tons of messages, but as I said, the message text is blank. I have to actually go to the profile pages to see it.
I do have View Profile Posts enabled for Registered, Admin, and Not set for moderating. I am a member of each group.
Even if I turn it on explicitly for moderating, it still doesn't show.

 

Amaury

Well-known member
If you highlight it, does the text show? It sounds like the text may be the same color as the background.
 

Amaury

Well-known member
Can you provide us with a test account or temporarily enable view permissions for profile posts for guests?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
You still haven't provided a link.

However, as a first step, disable all add-ons and test in a completely default unedited style.

What was the last change you made prior to it no longer working?
 

ESAD

Member
I am in a default state as I have already indicated. . . . . . . . This is a brand new install. So I only upgraded from the previous version. (I never noticed this not working until a member pointed it out.)
I did provide a link. . . wow dude. Reread. . .
 
Top