• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Many problems since installing plugin

Robby

Well-known member
#1
Hello,

Since i installed the add on top-poster-statistics-widgets-contest-winner-page-of-day-week-month I have big problems with installing or upgrading add ons. I won't work manually, nor with the add on automated installer. I'm getting always an error like this:

Code:
Zend_Filter_Compress_Zip->__construct() in Zend/Filter/Compress.php at line 107
Zend_Filter_Compress->getAdapter() in Zend/Filter/Decompress.php at line 47
Zend_Filter_Decompress->filter() in AddOnInstaller/Model/AddOn.php at line 32
AddOnInstaller_Model_AddOn->extractZip() in AddOnInstaller/ControllerAdmin/AddOn.php at line 146
AddOnInstaller_ControllerAdmin_AddOn->actionInstallUpgrade() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/opliu5855555/public_html/rforum/admin.php at line 13
Code:
Zend_Filter_Exception: This filter needs the zip extension - library/Zend/Filter/Compress/Zip.php:61
Gegenereerd Door: robby, Vandaag om 11:40
Stack Trace
#0 /home/robbyde12/public_html/forum/library/Zend/Filter/Compress.php(107): Zend_Filter_Compress_Zip->__construct(Array)
#1 /home/robbyde12/public_html/rforum/library/Zend/Filter/Decompress.php(47): Zend_Filter_Compress->getAdapter()
#2 /home/robbyde12/public_html/forum/library/AddOnInstaller/Model/AddOn.php(32): Zend_Filter_Decompress->filter('install/addons/...')
#3 /home/robbyde12/public_html/forum/library/AddOnInstaller/ControllerAdmin/AddOn.php(146): AddOnInstaller_Model_AddOn->extractZip('install/addons/...', 'install/addons', '52ff524877063')
#4 /home/robbyde12/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): AddOnInstaller_ControllerAdmin_AddOn->actionInstallUpgrade()
#5 /home/robbyde12/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#6 /home/robbyde12/public_html/forum/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
#7 {main}
Aanvraagstatus
array(3) {
  ["url"] => string(61) "http://www.forum.net/admin.php?add-ons/install-upgrade"
  ["_GET"] => array(1) {
    ["add-ons/install-upgrade"] => string(0) ""
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["resource_url"] => string(63) "http://xenforo.com/community/resources/bd-widget-framework.297/"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
  }
}
Others have the same problems and the developer can't seem to duplicate the problem. Are their other people/developers who can help me.
Not installing or upgrading add ons is not something i want...
 
Last edited: