1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Mail Error

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by -Andromeda-, Jun 28, 2015.

  1. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Hi

    İ have a error : error is run Thé forgot a password link an confirm links
    Error text:
    An unexpected database error occurred. Please try again later.

    And my system is Not send confirm and password Reminder links ....

    How can i fix ?

    Thanks
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you view the page source it should show the details of the error.
     
  3. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Hello An error in the system error does not appear in the diary, but clicked on the link Password forgotten coming in the form of a screen

    [​IMG]
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    View the page source - you may need to use a computer as the browser on your phone may not support that.
     
    C.L. likes this.
  5. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Hello

    İ try to my computer but error is run Thé pc ör mobile site
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Unfortunately I don't really understand what it is you are trying to say.
     
    C.L. likes this.
  7. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    [​IMG]
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Right click, view the page source.
     
  9. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    You have seen in the screen shot is continuing in error as the full site
     
    Last edited: Jun 28, 2015
  10. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    This is source pages screen shot

    [​IMG]
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This is likely a server configuration issue, possibly due to one of these MySQL settings:

    wait_timeout
    max_allowed_packet

    Contact your host and explain the problem and they should be able to help by adjusting those,
     
    -Andromeda- likes this.
  12. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    İ talked my hosting company they said no problem in the server.Could not error my software was given the answer
     
    Last edited: Jun 29, 2015
  13. Jake B.

    Jake B. Well-Known Member

    Then your hosting company lied.

    https://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/gone-away.html

    Software couldn't cause this error in any way that I'm aware of.
     
    -Andromeda- likes this.
  14. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

  15. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    -Andromeda- and Jake B. like this.
  16. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Thank you . İ contact my hosting company.2 days prior to the boiler was not a mistake. He said I should get buy VPS server
     
  17. Jake B.

    Jake B. Well-Known Member

    How big is your forum? It's likely that is unnecessary, and they are just trying to squeeze more money out of you.
     
    -Andromeda- likes this.
  18. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    forum not have much larger audience. VPS means spending money on empty. also more up to 2 days prior there wasn't a mistake.I support re-opener in the morning plug. I hope that the problem is solved tomorrow, I need to find a company or other
     
  19. Jake B.

    Jake B. Well-Known Member

    Just took a look at your forum through the domain in the screenshots, and you only have 14 posts. Definitely no need for a VPS when you have almost no activity. Definitely invest in a better host. That's my only suggestion.
     
  20. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    No İ using premium host.Definitely no need for a VPS when you have almost no activity. Definitely invest in a better host. That's my only suggestion I speak with the host company. If the problem persists I'll do another firm transition . Thanks för your suggestion

    Edit : wordpress os have a same error . Error isSMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110) host is a having a problem
     
    Last edited: Jun 29, 2015

Share This Page