• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Lost IP info

Mr Lucky

Well-known member
#1
Is it normal or possible for an IP addrress in the a user profile (in admin) to get lost during a migration from vbulletin to xenforo?

Thanks
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
It's possible, but there is code to import it. Is the "IP" link not showing on posts? (If not, do check permissions.)
 

Mr Lucky

Well-known member
#3
The link is showing for posts, however the box that opens has no detail:

ipbox.jpg


The user profile in Admin has this for that user:

  • No IP logs were found for the requested user.

However when I check back on my old vbulletin before importing to xenforo there is an IP address for this user.

NB: Other users I checked do have IP addresses which survived the import (however for all of them, the box from the link under posts shows blank as above, but perhaps I should report that as a separate issue)
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
What XF version did you import into?

If you want, I can look into this. I'd need FTP details and an account that can view the IP details.
 

Mr Lucky

Well-known member
#5
What XF version did you import into?

If you want, I can look into this. I'd need FTP details and an account that can view the IP details.
I think it was 1.2 (or whatever was current back in November 2013)

OK, will PC details to you or do you want a ticket raised?
 

0ptima

Well-known member
#7
Was this ever solved?

In May I did a test import from VB 3.8 to XF 1.3 and had a million IP rows on a test server (WAMP).

I did the real conversion yesterday to XF 1.3.4 and only have 60 thousand IP rows (LAMP).
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#8
IPs are only brought over from associated content, but bear in mind the IP pruning option in XF (which defaults to a year).