• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Login slider no longer works

WhoIsDo

Active member
#1
Since upgrading to 1.2, my login slider (where users click "login" in the upper-right) no longer works. The "Search" function in the admin panel is no longer able to be clicked either. Any idea what's happening?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
Do you have a URL example?

In general, I'd recommend confirming on a default style and also using the file health check to confirm the files have been uploaded correctly.
 

WhoIsDo

Active member
#3
Do you have a URL example?

In general, I'd recommend confirming on a default style and also using the file health check to confirm the files have been uploaded correctly.
Hi Mike,

Here's the URL. The login slider is pretty temperamental at this point, as it'll work some times but not at others. I've checked the file health and everything checked out fine.
 

WhoIsDo

Active member
#5
Thanks, I'll try that. It started "working" again before I removed that piece of code, but I'll keep tabs on it to see if it happens again.
 

WhoIsDo

Active member
#6
Tried the solution suggested in that thread, but it didn't actually seem to stick. I've noticed that when the search doesn't work in the admin panel, the little magnifying glass isn't present. Any ideas?
 

WhoIsDo

Active member
#9
Even if I disabled & removed Cloudflare? I don't even have that website listed on Cloudflare, so would that feature still be affecting it?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#10
You can see the CloudFlare and Rocketscript changes still happening:
Code:
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
try{if (!window.CloudFlare) { var CloudFlare=[{verbose:0,p:0,byc:0,owlid:"cf",mirage:{responsive:0,lazy:0},mirage2:0,oracle:0,paths:{cloudflare:"/cdn-cgi/nexp/abv=1772709731/"},atok:"9672721e2d2c4dfa9496cb8a83e284b1",zone:"playst4tion.com",rocket:"a",apps:{}}];document.write('<script type="text/javascript" src="//ajax.cloudflare.com/cdn-cgi/nexp/abv=2310247235/cloudflare.min.js"><'+'\/script>')}}catch(e){};
//]]>
</script>
<script type="text/rocketscript">
var _b = document.getElementsByTagName('base')[0], _bH = "http://www.playst4tion.com/community/";
if (_b && _b.href != _bH) _b.href = _bH;
</script>
Code:
<script data-rocketsrc="js/jquery/jquery-1.10.1.min.js" type="text/rocketscript"></script>
<script data-rocketsrc="js/xenforo/xenforo.js?_v=0c16152a" type="text/rocketscript"></script>
 

WhoIsDo

Active member
#11
Should I go back & set up Cloudflare, only to disable Rocketscript, pause & then delete it? Not sure what to do since I have it removed. I may have installed it via my host, but there's nothing on Cloudflare's website...