• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Link Preview 1.0.0

No permission to download

erich37

Well-known member
#5
wow... that is nice (y)(y)(y)


Does this actually also work if I upload an image and put a URL-Link onto that image.
Meaning: will it show a "preview" on linked images as well ?

:)
 
Last edited:
#14
i didn't test it, please test it and let me know it
The good news, I have installed this this with XenForo version 1.1.3
It works well. ;)
You can update information for this resource "Compatible with XenForo version 1.1.x, 1.2.x and 1.3.x " (y)

However, long loading time.
About 20s..

1.png

2.png
 
Last edited:
#15
The good news, I have installed this this with XenForo version 1.1.3
It works well. ;)
You can update information for this resource "Compatible with XenForo version 1.1.x, 1.2.x and 1.3.x " (y)

However, long loading time.
About 20s..
I did, thanks for letting me know, i don't think this problem is for xenforo version, maybe it's for your internet connection
 

Ski-whiz

Active member
#17
For some reason my preview is chopped off. I tried multiple browsers. Obviously it works is the links are in the middle of the thread, but when it's on the left edge, or a new line, it's chopped.

I'm running XF 1.2.5.

Any thoughts, or suggestions?
 

Attachments

RO.

New member
#20
Nah. Obviously something I'm not doing right on install. I'm upping the contents of 'js' to js via FileZilla, and the contents of 'Library' to Library then upping the xml doc to add ons. nothing different on the boards though.