• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Link causes thread to error...

Paul

Well-known member
#1
Hiya,

Ok so a user of mine tried to put a link in a conversation on my board, however it failed.... also t fails if inserted in a thread....

Link : http://pinside.com/pinball/forum/topic/metallica-rules-how-to-play-pro-v-106-rulesheet

Error :
Code:
Error Info
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xAB Pins...' for column 'message' at row 1 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Stack Trace
#0 **********/public_html/community/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 **********/public_html/community/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 **********/public_html/community/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `xf...', Array)
#3 **********/public_html/community/library/XenForo/DataWriter.php(1612): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('xf_post', Array)
#4 **********/public_html/community/library/XenForo/DataWriter.php(1601): XenForo_DataWriter->_insert()
#5 **********/public_html/community/library/XenForo/DataWriter.php(1393): XenForo_DataWriter->_save()
#6 **********/public_html/community/library/MetaMirror/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(24): XenForo_DataWriter->save()
#7 **********/public_html/community/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(548): MetaMirror_DataWriter_DiscussionMessage_Post->save()
#8 **********/public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(337): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
#9 **********/public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#10 **********/public_html/community/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#11 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(90) "http://**********/community/threads/replying-to-conversation-error.7789/add-reply"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(9) {
["message_html"] => string(198) "<p><a href="http://pinside.com/pinball/forum/topic/metallica-rules-how-to-play-pro-v-106-rulesheet">http://pinside.com/pinball/forum/topic/metallica-rules-how-to-play-pro-v-106-rulesheet</a><br></p>"
["_xfRelativeResolver"] => string(81) "http://**********/community/threads/replying-to-conversation-error.7789/"
["attachment_hash"] => string(32) "71202a0e05a80296b6c447d297e91ffb"
["last_date"] => string(10) "1386683665"
["last_known_date"] => string(10) "1386683665"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfRequestUri"] => string(55) "/community/threads/replying-to-conversation-error.7789/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
Has anyone any clues as to where the problem might lie??

Many thanks
Paul
 

Paul

Well-known member
#3
Ahh i see what you have done there..... I missed it on reading through the error....

Will check and get back in a couple... Many thanks Jeremy....
 

Paul

Well-known member
#4
Interesting.... Have disabled Metamirror, however still get the error, and still get the mention to Metamirror... I'll ping the author and see if he can assist, since it's possibly looking that way...

Cheers
Paul
 

Paul

Well-known member
#6
Options -> Metamirror and then unticked "Enable MetaMirror Image Rehosting" and "Instant Reshosting"... Then saved and re-posted.... o_O
 

Jeremy

Well-known member
#14
Options -> Metamirror and then unticked "Enable MetaMirror Image Rehosting" and "Instant Reshosting"... Then saved and re-posted.... o_O
Although its been solved, I'd like to point out when its mentioned to "Disable an add-on", we mean going into the add-ons and actually disabling the add-on from the add-on list (it is a checkbox) and not any internal options of the add-on. Alternatively, you can add the configuration option to globally disable listeners.