1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug link background on roll over

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by welshstew, Aug 1, 2010.

  1. welshstew

    welshstew Active Member


    When rolling over a link the CSS pulls through the following background image to hightlight it: http://xenforo.com/community/styles/default/foro/gradients/category-23px-light.png

    Whilst this is fine on text links, on image links this makes the image look "sqwiffy" <-- real proper technical term for unknow bug-itis

    The best example is on the social images people are putting on their signatures - please see attached

    Attached Files:

  2. Derek Ivey

    Derek Ivey Member

    I agree. It does look rather odd on images. Perhaps they can modify the CSS to make it only add the text decoration to text links.
  3. Michael

    Michael Active Member

    Im not so keen about that myself, it is fine on text but under images, particular rounded cornered ones it looks a little odd.
  4. praj

    praj Member

    I would prefer it not to be there on either images or text links.. First CSS change I plan to do, when I get my hands on the code..
  5. Cezz

    Cezz Well-Known Member

    I also suggest changing the CSS so it doesn't add text decoration to linked images.
  6. Brandon_R

    Brandon_R Guest

    Same here, it does look weird.
  7. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    It did look weird, though I cannot find anyone with a linked signature to do more testing on. I'm with Ceri, to remove text-decoration to linked images.
  8. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Is this a bug? No
    It's a feature :D

Share This Page