• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • This forum has been archived. New threads and replies may not be made. All add-ons/resources that are active should be migrated to the Resource Manager. See this thread for more information.

Add-on Limited Guest Viewing -- Motivate Guests to Register

#61
I just checked and I have errors too:

PHP:
Server Error Log
Error Info
ErrorException: Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Reroute::$params - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36
Generated By: lucascante, Today at 2:56 PM
Stack Trace

#0 /home/#######/public_html/forum/library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php(36): XenForo_Application::handlePhpError()
#1 /home/#######/public_html/forum/library/Dark/TaigaChat/ControllerPublic/Index.php(8): MaxViewGuests_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
#2 /home/#######/public_html/forum/library/DBTech/UsersViewingThread/Controller/UsersViewingThread.php(17): Dark_TaigaChat_ControllerPublic_Index->actionIndex()
#3 /home/#######/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(310): DBTech_UsersViewingThread_Controller_UsersViewingThread->actionIndex(Object(XenForo_RouteMatch))
#4 /home/#######/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
#5 /home/#######/public_html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(61) "http://www.#######.net/forum/threads/#######.11381/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 

Rho Delta

Well-known member
#71
Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Redirect::$params6 minutes ago - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36

Server Error Log

Error Info​
ErrorException: Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Redirect::$params - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36
Generated By: 7 Carlings, 7 minutes ago
Stack Trace​
#0 /home/mike/public_html/library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php(36): XenForo_Application::handlePhpError()
#1 /home/mike/public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): MaxViewGuests_ControllerPublic_Thread->actionIndex(Object(XenForo_RouteMatch))
#2 /home/mike/public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
#3 /home/mike/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}
Request State​
array(3) {
["url"] => string(58) "http://www.oldrow.net/threads/crazy-ex-stories-thread.473/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}

Im getting these errors
 

borbole

Well-known member
#72
You are getting those errors in the error log because I can load your forum fine and the mod it is working as it should.

Anyway, if you will need support with anything with the mod, please post at its thread at my forum as I support all my mods there.
 

borbole

Well-known member
#73
Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Redirect::$params6 minutes ago - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36

Server Error Log

Error Info
ErrorException: Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Redirect::$params - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36
Generated By: 7 Carlings, 7 minutes ago
Stack Trace
#0 /home/mike/public_html/library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php(36): XenForo_Application::handlePhpError()
#1 /home/mike/public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): MaxViewGuests_ControllerPublic_Thread->actionIndex(Object(XenForo_RouteMatch))
#2 /home/mike/public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
#3 /home/mike/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#4 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(58) "http://www.oldrow.net/threads/crazy-ex-stories-thread.473/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}

Im getting these errors

Those errors are now fixed. Please download the newly attached package at its thread at my forum.
 

borbole

Well-known member
#74
I just checked and I have errors too:

PHP:
Server Error Log
Error Info
ErrorException: Undefined property: XenForo_ControllerResponse_Reroute::$params - library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php:36
Generated By: lucascante, Today at 2:56 PM
Stack Trace
 
#0 /home/#######/public_html/forum/library/MaxViewGuests/ControllerPublic/Thread.php(36): XenForo_Application::handlePhpError()
#1 /home/#######/public_html/forum/library/Dark/TaigaChat/ControllerPublic/Index.php(8): MaxViewGuests_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
#2 /home/#######/public_html/forum/library/DBTech/UsersViewingThread/Controller/UsersViewingThread.php(17): Dark_TaigaChat_ControllerPublic_Index->actionIndex()
#3 /home/#######/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(310): DBTech_UsersViewingThread_Controller_UsersViewingThread->actionIndex(Object(XenForo_RouteMatch))
#4 /home/#######/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch()
#5 /home/#######/public_html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
 
Request State
 
array(3) {
  ["url"] => string(61) "http://www.#######.net/forum/threads/#######.11381/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}

Those errors are now fixed. Please download the newly attached package at its thread at my forum.
 

Digital Doctor

Well-known member
#75
Okay I have did what you mentioned. It seems like the Limited Guest Viewing add-on is causing the problem. Sorry for being unclear in the previous post, I turned it off under options instead of disabling it totally. After disabling it totally, the find-new/threads page is working.

So I guess the problem lies in the Limited Guest Viewing add-on interfering with a litespeed server somehow :confused:

thanks for your help (y)
FYI