1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Jump to top upon tapping on editor

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by tafreehm, Jun 9, 2013.

  1. tafreehm

    tafreehm Well-Known Member

    So I am using default browser of Samsung Galaxy SIII. Browsing XF responsive theme.

    When I visit any thread and tap on the body of editor it brings up the keyboard and scroll all the to top. Where I think it should bring up the keyboard and focus at the typing area instead of jumping to all the way top.

    Let me know if you have any question, or help me understand why this is happening.
     
  2. tafreehm

    tafreehm Well-Known Member

    same device different browser(Chrome) and was unable to reproduce it.
     
  3. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    tafreehm likes this.
  4. tafreehm

    tafreehm Well-Known Member

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This should be fixed now.
     
  6. tafreehm

    tafreehm Well-Known Member

    True that!
    Thank you
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I've seen a regression in Chrome on Android (which didn't have a the problem in the first place) related to this so some debugging is likely still needed.
     
  8. tafreehm

    tafreehm Well-Known Member

    I just tested it from stock browser and chrome and editor works just fine. Will still keep an eye on it. Thanks again.
     
  9. lantek

    lantek Active Member

    I am seeing this problem occur on xenforo.com and my own RC2 installation. Only seen it on the Galaxy SIII with the default browser so far.
     

Share This Page