1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Issues installing the resource manager

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Itworx4me, Jan 22, 2016.

  1. Itworx4me

    Itworx4me Well-Known Member

    I am getting this error this error when installing the resource manager:

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: Unknown column 'resource.purchase_status' in 'where clause' - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Generated By: Unknown Account, 1 minute ago
    Stack Trace
    #0 /home/****/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\n\t\t\t\tSELECT res...')
    #1 /home/****/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\n\t\t\t\tSELECT res...')
    #2 /home/****/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\n\t\t\t\tSELECT res...')
    #3 /home/****/public_html/library/XenForo/Model.php(219): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\n\t\t\t\tSELECT res...', Array, 2)
    #4 /home/****/public_html/library/XenResource/Model/Resource.php(112): XenForo_Model->fetchAllKeyed('\n\t\t\t\tSELECT res...', 'resource_id')
    #5 /home/****/public_html/library/XenResource/Listener/Template.php(158): XenResource_Model_Resource->getResources(Array, Array)
    #6 [internal function]: XenResource_Listener_Template::addResourcesBlock(Object(UnreadPostCount_ControllerPublic_Forum), Object(XenForo_ControllerResponse_View), 'XenForo_Control...', 'Index')
    #7 /home/****/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(73): call_user_func_array(Array, Array)
    #8 /home/****/public_html/library/XenForo/Controller.php(363): XenForo_CodeEvent::fire('controller_post...', Array, 'XenForo_Control...')
    #9 /home/****/public_html/library/XenForo/FrontController.php(358): XenForo_Controller->postDispatch(Object(XenForo_ControllerResponse_View), 'XenForo_Control...', 'Index')
    #10 /home/****/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #11 /home/****/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #12 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(56) "http://www.****.com/?q=http%3A//www.evilaliv3.org/"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["q"] => string(25) "http://www.evilaliv3.org/"
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    Any ideas why I get this error after install?

    Thanks,
    Itworx4me
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This would appear to be another add-on as there are no references to "purchase_status" by default.
     
    Itworx4me likes this.

Share This Page