1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Issue with certain sections

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Andrew Callander, Nov 3, 2011.

  1. It gives me this

    An exception occurred: Undefined index: node_ids in /home/acal/public_html/punchtrees.com/library/XenForo/Helper/Criteria.php on line 421
    XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Helper/Criteria.php at line 421
    XenForo_Helper_Criteria::pageMatchesCriteria() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 226
    XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->_getNoticesContainerParams() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 124
    XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer() in XenForo/FrontController.php at line 565
    XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 156
    XenForo_FrontController->run() in /home/acal/public_html/punchtrees.com/index.php at line 13
    My site is punchtrees.com
  2. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member


    An unexpected error occurred. Please try again later.
    Is the external error.
    Seems to occur on MOST? links ?

    member cards work, clicking on posts or forums do not.
  3. What do I need to do to fix it?
  4. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    which addons do you have installed ?
  5. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It looks like this happens if you setup a notice with a node limit, but don't actually select any nodes. :)
  7. Thank you sir!

Share This Page