1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Invitation / Referral System [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Sheldon, Apr 2, 2013.

  1. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    stewart1champ submitted a new resource:

    Invitation / Referral System (version 2.1.2) - Turn your board exclusive, or track referrals.

    Read more about this resource...
     
    Jarod and ShadyX like this.
  2. erich37

    erich37 Well-Known Member

    nice (y)

    is this working fine with XF 1.1.4 ?
     
  3. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    The site used to test it is running xF 1.1.4
     
  4. BamBam

    BamBam Active Member

    This looks like Ragtek Invite System, and what a ******* is this with "Download now via external Site"?
     
  5. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    It is.

    It is available at that link.
     
  6. Jake Sully

    Jake Sully Active Member

    i signed up on external link but all i got is Download not available button after mail confirm and so if you doing this just to get members then it was a waste for me to signup when i cannot even download it -.-
     
  7. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    The download link works. I'm guessing you maybe have to wait to be verified on Stew's site before you can access the download.
     
  8. Rho Delta

    Rho Delta Well-Known Member

    Awesome that you added this great add on for free! Don't need it on my current site but I will in the future!
     
  9. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    It also shows on your profile page who has accepted your invites, under another tab:
    [​IMG]
    This is not visible on my board.
    and also here;
    Once you click on "Invites", or go into your account, you will see this area:
    [​IMG]
    I cannot send email..
     
  10. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Doesn't count user's register via facebook :rolleyes:
     
  11. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    As far as the profile page, do you have one signed up under your referrals yet? Have you set the permissions properly?

    I have no clue about your issue to not email.
     
  12. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member


    This is the only problem I'm facing now.
    Yes, I have referred 2 already.
    I can see it on http://www.myforum/invites/
    under Referrer tab.
    But on my profile, I cannot see "Invited Users" tab.

    I have enable this already:
    Usergroup Permissions
    [​IMG]
    What else should I set?
     
  13. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    The only thing I can see would be a permission conflict..... or if those you have referred have not fully signed up. My only guess.
     
    RoldanLT likes this.
  14. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    They are fully signup, activated.

    What do you mean by fully signup?
    Activated?
    Or must they must have post/thread?
     
  15. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    No, just a registered member.
     
  16. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    So this is likely, permission conflict ?
     
  17. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    That would be my only guess.
     
  18. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    I don't know how to fix this, hopefully ragtek will try to debug it, of what is really causing this.
     
  19. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    I don't see that happening.
     
  20. erich37

    erich37 Well-Known Member

    what happens if you check the green-colored "Allow" radio-buttons ?
     

Share This Page