• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Internal Server Error

#1
Hi everyone I recently set up a XenForo forum about a month ago and everything was working fine until I tried to visit my website today. I am all of the sudden getting a 500 Internal Server Error. I get this error no matter what I do. I can't see the page, access any files, or ACP.

The weirdest part is that I didn't change anything. I am the only person with access to change anything and I didn't update or edit anything. I did some Google searching on this issue and most people said to look at the error logs. I have no error logs from recent (last error was logged 1/7/14). Could I have been hacked possibly?

I just am not sure of why it would have all the sudden changed overnight.

The link to my website is www.PorscheMarketplace.net

Thanks in advanced for the help and suggestions!


What I Have Tried:
  • Removing .htaccess file
  • Checking server logs
  • Updated my XenForo files
  • Uploaded my forum to a different server (same issue)
  • Tried accessing other pages of the forum
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#5
There should be a message in the error logs, possibly viewable via something like cPanel. However, it's equally possible that it's not being logged in "your" files and that it's in the default error log for the server. The host would be able to see them.

An internal server error gives no information about how to debug an error, unfortunately.