• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 "Incorrect Information in files" in MySQL

#1
Hi all,

I have encountered difficult headache issues. Suddenly my website is gone wrong and cannot fix.
They are repeatedly display the below error:

Server Error

revelant prepare error: Incorrect information in file: './nintendo_xfforum/xf_thread_reply_ban.frm'

Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 753
Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow() in XenForo/Model/Thread.php at line 47
XenForo_Model_Thread->getThreadById() in XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php at line 154
XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->getThreadOrError() in XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php at line 76
XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->assertThreadValidAndViewable() in XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php at line 109
XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->assertPostValidAndViewable() in XenForo/ControllerPublic/Post.php at line 15
XenForo_ControllerPublic_Post->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/nintendo/domains/nintendovn.com/public_html/forum/index.php at line 13
If you are a guest, it will be okay. But if you are a user, you will face this kind of error.

I try to reinstall or repair relative tables, nothing changes. And it shows a similar issue

Server Error

Mysqli prepare error: Incorrect information in file: './nintendo_xfforum/xf_bb_code.frm'

Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/BbCode.php at line 99
XenForo_Model_BbCode->getBbCodes() in XenForo/Model/BbCode.php at line 74
XenForo_Model_BbCode->getActiveBbCodes() in XenForo/Model/BbCode.php at line 157
XenForo_Model_BbCode->getBbCodesForCache() in XenForo/Model/BbCode.php at line 691
XenForo_Model_BbCode->getBbCodeCache() in XenForo/Model/BbCode.php at line 702
XenForo_Model_BbCode->rebuildBbCodeCache() in XenForo/Deferred/ImportMasterData.php at line 41
XenForo_Deferred_ImportMasterData->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 66
XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 256
XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 390
XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 316
XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 221
XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/nintendo/domains/nintendovn.com/public_html/forum/install/index.php at line 18
Could you know how I can fix it? Or any suggestion?

Thank you so much.