• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Impossible to create a message after xenforo media gallerie update

Zephyr

Well-known member
#1
Hello, I have update XenMediaGallerie and xenforo to the last version and now I can't create a message, I have this error :

Class 'XenGallery_DataWriter_DiscussionMessage_Post' not found
ErrorException: Fatal Error: Class 'XenGallery_DataWriter_DiscussionMessage_Post' not found - library/XenForo/DataWriter.php:2044

Code:
 Trace de la pile
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
État de la demande
array (size=3)
'url' => string 'http://thewitcher3.fr/threads/des-livres-au-jeu.479/add-reply' (length=61)
'_GET' =>
array (size=0)
empty
'_POST' =>
array (size=9)
'message_html' => string '<p>Je ne vois pas où est le "Professeur" dans les bouquins, ou alors je n'ai pas fait le lien entre les livres et le jeu, il faut dire ça fait longtemps maintenant que j'ai fait The Witcher 1, je ne l'ai fait qu'une fois et je ne connaissait rien de l'univers du sorceleur quand je m'y suis lancé, du coup j'ai oublié pas mal de choses sur le premier jeu alors que le 2 et les bouquins sont tout frais pour moi.</p><p><br></p><p>Tu aurait un passage à citer pour référence stp ? :)<br></p>
' (length=498)
'_xfRelativeResolver' => string 'http://thewitcher3.fr/threads/des-livres-au-jeu.479/' (length=52)
'attachment_hash' => string 'a24b3d88f88cdd1b1684300e4889fa2f' (length=32)
'last_date' => string '1417683186' (length=10)
'last_known_date' => string '1417683186' (length=10)
'_xfToken' => string '********' (length=8)
'_xfRequestUri' => string '/threads/des-livres-au-jeu.479/' (length=31)
'_xfNoRedirect' => string '1' (length=1)
'_xfResponseType' => string 'json' (length=4)
A solution please ? Thanks.
 

Zephyr

Well-known member
#3
File is on the server , but I have again the problem. :



All file are OK on the server, I have chown -R myusername:www-data all my site directories/files and chmod 644 all files and chmod 755 all parent directories.

I have used this path for update the addon : library/XenGallery/addon-XenGallery.xml, it's good ?
 
Last edited:

Chris D

XenForo developer
Staff member
#4
Although the file is there, there's every possibility the upload process has corrupted the file.

Download the files again. Upload them again. Preferably using a different ftp client.