1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Importing style: The provided file was not a valid XML file

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by ShadyX, Dec 5, 2011.

  1. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    Hi, I just exported my style from a live 1.1 installation and tried to import it into a local 1.1 test site but I get this error:

     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Please attach the file here.
     
  3. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    The style is custom, I will send it via pm.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can't reproduce this. I couldn't import the file you provided, due to unescaped CDATA close elements (]]>). I fixed those, imported the style, and exported it. These are now exported as "]-]->" (and fixed on import) as this was reported as a problem in 1.0.

    Are you sure the file was exported from 1.1?
     
  5. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    Yes I exported the style from adminforums which is using the latest 1.1 downloaded in the customer area.

    So I would need to find and replace all ]]> to ]-]-> in the .xml file? Or could you pm me the fixed version?

    Thanks.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Well, I'd like to be able to reproduce this and fix it as best as I can. Would it be possible to get FTP and admin CP access?
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is caused by an add-on manipulating the output when it shouldn't be.
     
  8. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    Any idea which addon so I can remove it?
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    No, I disabled all of the listeners via config.php and it didn't happen.
     
  10. WebExp24h

    WebExp24h New Member

    Please tell more this problem and tell me some way solution it!

    Thank you
     
  11. WebExp24h

    WebExp24h New Member

    I meet solve same Mike! , When i install add one then i saw warning : The provided file was not a valid XML file. Please provide a valid XML file.
    I can not install it, please help me . I have attach file xml bellow.

    Thank you so much
     
    Last edited by a moderator: Nov 9, 2015
  12. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

Share This Page