• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed  IE8 Facebook Log In Problem from pages other than forum home

SneakyDave

Well-known member
#1
If I'm in FireFox, and not logged in, I can log in from any page by clicking the "log in" link at the top right of the page, and just click on the "login with facebook" button to log in, sometimes taking me to facebook to log in, and sometimes logging me right into xenforo.

If I'm using IE8, and I try the "log in" link at the top right of the page, and try clicking the "login with facebook" button, it appears to only work reliably on the forum home page. From other pages (such as a member's profile), I get the "Internet Explorer cannot display the webpage" error page with the "diagnose connection problem" button.

If I try to log in from Kier's profile page, the URL that contains the "Internet Explorer cannot display the webpage" error is: http://xenforo.com/community/register/facebook?reg=1. If I refresh that page, it redirects me to facebook to log in.

At first I thought this was a corrupted cookie issue, but I can recreate it even after deleting cookies. If I knew how to interpret IE8's "diagnose connection problem", I could provide more data.

Could it be something wonky in my IE8 installation?

EDIT: Could maybe be a "headers already sent" error message? Which might explain why I can refresh the URL, and get redirected to the correct page? And fixed a typo
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
I'm taking a stab here, but I think this is related to FB and IE's URL length limits. I will have to play around to confirm, though it's potentially a challenge to workaround. If this is the case, I know it's been logged as a bug with FB.