XF 1.5 I can no deleted Forums link

dondomainer

Active member
When I try to delete A furum link i get

ERROR :
  • The requested link forum could not be found.
And if I try to edit repeats the same alert ( The requested link forum could not be found. )

How can fix this plz.

Best Regard
 

Amaury

Well-known member
It's possible there may be an add-on conflicting. Have you tried disabling all add-ons and trying again?
 

dondomainer

Active member
It's possible there may be an add-on conflicting. Have you tried disabling all add-ons and trying again?
It's only with two forum links, with others forums link, I could delete. however I will try.

Thanks for you reply
 

dondomainer

Active member
unlucky, i have disabled all addons now and rebuild caches

But I still can not deleted this forum link, again

The requested link forum could not be found.

what i can do ?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
That suggests there may be some inconsistency in the database.

Have you ever manually edited or deleted anything in the database?

Does the link forum display and work correctly on the front end?
 

dondomainer

Active member
update, the link do not exist on the db
That suggests there may be some inconsistency in the database.

Have you ever manually edited or deleted anything in the database?

Does the link forum display and work correctly on the front end?

nop. I've never touched the database.

Yes, in front end the link works


update, the link do not exist on the db
 

dondomainer

Active member
was fixed, ( My first touch to the database ) :D I've added the link to the db, and then deleted.

thanks.
 
Top