• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
How to create a Page node

How to create a Page node

OK, I have my coffee with me now - so here's my question:

Where can I edit a created page? I created on months ago following this guide (I'm sure!) and it worked perfectly. However I need to make a new one, and edit the old one.

I looked everywhere I could think, even the server...

Thank you!
 

tonmo

Active member
Is there a straightforward way to create a New Page which essentially recreates an existing xenforo page? Specifically I'm interested in creating a page for Recent Activity.

I've looked at /library/XenForo/ControllerPublic/RecentActivity.php but not quite sure how to leverage this in a Page.
 
@Brogan

I have bought a nice article (html+css) template on themeforest. Id like to implement this template inside a page node, to use it for publishing nicer articles.

What is the best way to do this? Possible to Just copy & paste the template codes (without headers) into the nodes?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
That would likely do it but that will only affect the content embedded in the page node template, not the overall styling of the site, which will come from the XF style.
 
That would likely do it but that will only affect the content embedded in the page node template, not the overall styling of the site, which will come from the XF style.
@Brogan Thank you for fast reply. i will give it a try and show how it looks. The template is builded on Bootstrap. Is that a problem for Xenforo structure?
 
Last edited:
@Brogan ... I have tried every combination of the wrap and I can't get external links to work. It continues to add our domain prior to the external link

Example:
Code:
<a href="http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp" target="_blank">click here</a>
... links to this:
Code:
https://www.avnirvana.com/%E2%80%9Dhttp://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp%E2%80%9D
 
Hmmm... I am not that good with rewrites and thought most of these were standard.

Do you see anything that would cause it?

Code:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/[A-F0-9]{32}\.txt$

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://www.avnirvana.com/$1 [R,L]

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 405 default
ErrorDocument 406 default
ErrorDocument 500 default
ErrorDocument 501 default
ErrorDocument 503 default

<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On

    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
 
Okay... so this is strange... we have two page nodes that we added on. One is out "About Us" page and the links work just fine and dandy, as you would normally install them for HTML.

HOWEVER, on the Privacy Policy page, which is setup and designed the exact same way other than the wording, I had to remove all of the quotation marks in the "a href" URL's... basically all quotation marks between the <a> attribute had to go... now it works fine.

It certainly seems odd that one allows them and the other doesn't, and they code is the same other than the words.