1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

high light page in nav bar

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by rmb938, Jun 14, 2011.

  1. rmb938

    rmb938 Member

    So I made a new page using xenForo and I made a nav bar link for it. How would I go about making it so when you are on the page it high lights the nav bar link.

    Problem can be found here: http://mine-empire.com/index.php?pages/info/

    It high lights the "Forum" link and not the "Info" link.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. ragtek

    ragtek Guest

  4. James

    James Well-Known Member

  5. rmb938

    rmb938 Member

    Thanks guys :)
     
  6. James

    James Well-Known Member

    I believe ragtek requires you to be a subscribed user. Check the link I posted.
     
  7. rmb938

    rmb938 Member

    Alright your link is some what working. It makes the page in the navbar but isn't highlighting them:

    Code:
    <?php  class Pages_pages
    {
        public static function navtabs(array &$extraTabs, $selectedTabId)
        {
            $extraTabs['info'] = array(
                'title' =>  'Info',
                'href'  =>  'http://mine-empire.com/pages/info/',
                'selected'  =>  ($selectedTabId == 'info'),
                'linksTemplate' =>  'Info_Navtabs'
            );
    
            $extraTabs['donate'] = array(
                'title' =>  'Donate',
                'href'  =>  'http://mine-empire.com/pages/donate/',
                'selected'  =>  ($selectedTabId == 'donate'),
                'linksTemplate' =>  'Donate_Navtabs'
            );
    
            $extraTabs['map'] = array(
                'title' =>  'Dynmap',
                'href'  =>  'http://play.mine-empire.com/dynmap/',
                'selected'  =>  ($selectedTabId == 'map'),
                'linksTemplate' =>  'Dynmap_Navtabs'
            );
        }
    }
     

Share This Page