1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Happy Birthday [Paid] 1.0

Congratulate your members on their birthdays in various methods.

  1. wang

    wang Well-Known Member

    wang submitted a new resource:

    Happy Birthday - Congratulate your users on their birthday in various methods.

    Read more about this resource...
     
  2. potito

    potito Member

    Do you have a sample of birthday email?
    I am interested if is capable of sending cool birthday emails.
     
  3. wang

    wang Well-Known Member

    Yes, I have. Please see the attachment.

    10email.PNG
     
  4. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Suggestions:
    • Be able to choose thread prefix.
    • Be able to use HTML in "Conversation Message" and "Thread Message" (Be able to use Editor will be awesome)
    • When all 3 ways are checked, be able to put the link of auto created thread in PC message.
    Thanks
     
    wang likes this.
  5. wang

    wang Well-Known Member

    Thank you for your suggestions sir.

    I can add an option to add the prefix id for all automated birthday threads in the next version.

    Html is not supported on posting by default in xenforo. However, you can use smilies and all the other tags supported by the Rich Text Editor in the automated birthday threads and personal conversations.

    This is not needed. Members will be tagged on the automated birthday threads and they will receive an alerts that they have been mentioned in said thread. And the alert contains the link to the automated birthday threads.
     
    Dadparvar likes this.
  6. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Lots of Server Error Logs when this add-on is activated on my xenforo.
    2015-12-30_21-04-03.png
    As you see, more than 5 error in just less than 20 minutes. You can see two different errors in this screenshot, but there are other different errors too.
     
  7. wang

    wang Well-Known Member

    Are you sure that they come from my add on? I do not see anything in the screenshot to indicate that those errors were caused by my add on.
     
    Digital Doctor likes this.
  8. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Yes I'm sure.
    Each 5 or 10 minute it get errors.
    But when I disable this add-on, no more errors come.
     
  9. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    If screenshot of inside of errors will help, let me know so that I post them.
     
  10. wang

    wang Well-Known Member

    Yes please. If you have more information about the errors, please post them.
     
  11. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Seems to be just to kind of errors that are repeating. When I reported the error it was 6 errors, now is 18.

    Mysqli prepare error: Operand should contain 1 column(s)
    18 minutes ago - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Code:
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: Operand should contain 1 column(s) - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Generated By: Unknown Account, 18 minutes ago
    Stack Trace
    #0 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\n\t\t\t\tSSLECT use...')
    #1 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\n\t\t\t\tSSLECT use...')
    #2 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\n\t\t\t\tSSLECT use...')
    #3 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model.php(219): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\n\t\t\t\tSSLECT use...', Array, 2)
    #4 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/User.php(327): XenForo_Model->fetchAllKeyed('\n\t\t\t\tSSLECT use...', 'user_id')
    #5 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/CronEntry/Trophy.php(37): XenForo_Model_User->getUsers(Array, Array)
    #6 [internal function]: XenForo_CronEntry_Trophy::runTrophyCheck(Array)
    #7 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/Cron.php(357): call_user_func(Array, Array)
    #8 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
    #9 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 7.9999969005585, '')
    #10 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999969005585, '', false)
    #11 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #12 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #13 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(38) "http://my-forum.com/deferred.php"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(3) {
        ["_xfRequestUri"] => string(12) "/threads/38930/"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }

    Unable to read response, or response is empty
    Today at 9:23 PM - library/Zend/Http/Client.php:993
    Code:
    Error Info
    Zend_Http_Client_Exception: Unable to read response, or response is empty - library/Zend/Http/Client.php:993
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:23 PM
    Stack Trace
    #0 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/Model/Avatar.php(457): Zend_Http_Client->request('HEAD')
    #1 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(374): XenForo_Model_Avatar::gravatarExists('mary.cr7@gmail....')
    #2 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
    #3 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #4 /home/xenforo/domains/my-forum.com/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #5 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(43) "http://my-forum.com/register/register"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(14) {
        ["username"] => string(0) ""
        ["56d777114f6e18bcaf8839b4d0e6874a"] => string(5) "م ا"
        ["15381aa94106e2b34f9b9a749433e3d3"] => string(18) "mary.cr7@gmail.com"
        ["fe5a77ccda205658f9dcc5e77a4a32e2"] => string(0) ""
        ["48a13cf15c55e8dd8c8d9d1956458f3a"] => string(6) "female"
        ["dob_month"] => string(1) "0"
        ["dob_day"] => string(2) "12"
        ["dob_year"] => string(4) "1370"
        ["8d209164059c0b6218dea0df38e2e38e"] => array(4) {
          ["nam_u_nam_xanuad"] => string(17) "سارا عبدي"
          ["txhslat_xhquq"] => string(16) "كارشناسي"
          ["txhslat_ghr_xhquq"] => string(10) "ندارم"
          ["shmarx_xmrax"] => string(11) "00000000000"
        }
        ["custom_fields_shown"] => array(4) {
          [0] => string(16) "nam_u_nam_xanuad"
          [1] => string(13) "txhslat_xhquq"
          [2] => string(17) "txhslat_ghr_xhquq"
          [3] => string(12) "shmarx_xmrax"
        }
        ["8af278bfaea837cbbc75b61772960e4e"] => string(11) "Asia/Tehran"
        ["agree"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["reg_key"] => string(32) "23c87401ceee5239aec195279bf1bdea"
      }
    }
     
  12. wang

    wang Well-Known Member


    I looked closely at the errors and there is not anything there that points to my add on as being the cause for as far as I can see. Usually when add on throws an error in the error log, its name is being displayed.

    If you will see the error logs, the error on the second part is caused when someone registers at your forum. My add on has nothing to do with that part. And in the first part, the error seems to be caused when the trophies cron is being run. And my add on has nothing to do with that either. I am using my add on at my forum and I have never has any errors in the error log, or anywhere else. These lead me to the conclusion that something else might be causing them.
     
    Dadparvar likes this.
  13. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    But why when I disable it, no more error comes?
    These error just started coming since using this add-on.
    I don't know whats going on.
     
  14. wang

    wang Well-Known Member

    It is odd, I agree. I do not know what is going on either.
     
  15. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

  16. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Aside from not having access to the code, we're unable to support issues arising from the use of add ons.
     
  17. wang

    wang Well-Known Member

    I can send you a copy of the add on sir, if you will have the time to look into this for us.
     
  18. wang

    wang Well-Known Member

    After a lot of troubleshooting I was finally able to find the problem and fix it up. What caused the problem was how I was calling the users model. I was using XenForo_Model::create('XenForo_Model_User'); to call the user model. After I changed that method, the errors went away.

    @Dadparvar, I am sorry for any inconvenience that this might have caused you sir, but the strangest thing was that my add on was not mentioned as being the cause of the error. Anyway, I emailed you the new version of the add on with the fix.
     
    Dadparvar likes this.
  19. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    How are you calling the model now?
     
  20. Dadparvar

    Dadparvar Well-Known Member

    Awesome.
    Just solved and no more error coming again (Yet. If I see anything again, I'll report it).

    Thanks for your attention and support and polite and respectful behavior (Something that always attract me and let me suggest people and their work to others.)
     
    wang likes this.

Share This Page