XF 2.2 Forum Statistics aren't showing anymore in Desktop Browser

questlot

Active member
Recently I noticed my forum Statistics in admin panel is blank and doesn't display any information when accessed on my desktop browser but works well on mobile devices. I have used different browser the problem still remain same.

Aside that the following options also don't display anymore in a desktop web browser:

Side drop down menus in admin panel
Forum prefix can't be selected.
Statistics
Tags can't be added
A click on the calendar icon on admin panel not responsive (noting displayed)
Some clickable options in the forums are also not responding.

Could be that Javascript is disabled on the forum? What's the solution?. I have restored backup files from my Cpanel but couldn't resolve the problem.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Can you link to something on the site which doesn't work when you click it?

I've just looked around your site and it all seems to be working for me.
 

questlot

Active member
Can you link to something on the site which doesn't work when you click it?

I've just looked around your site and it all seems to be working for me.
You can check one of the errors here when you want to select prefix it doesn't display https://www.trendri.com/forums/review-a-product-website.37196/ these whole errors started same day. or try to add a tread tag using this link and it won't allow https://www.trendri.com/forums/review-a-product-website.37196/post-thread
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Okay, I can see that.

Try upgrading to 2.2.8 to see if that resolves it.

If it's still happening, disable all add-ons and test in a completely default style with no custom or additional JS (e.g. ads).
 
Top