• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Flatter (1.2 responsive) 1.01

No permission to download

Case

Active member
#9
Is the responsive side of things still working on the latest beta?

When I view on a smaller screen, my forum and thread titles are all trying to squeeze into a thin column so it stretches all down the page.
 

wdb

Active member
#10
Is the responsive side of things still working on the latest beta?

When I view on a smaller screen, my forum and thread titles are all trying to squeeze into a thin column so it stretches all down the page.
I've only tested it on 1.2 beta 3 so far so it's possible that it doesn't work on the latest version, when I upgrade I'll investigate.
 

wdb

Active member
#14
Nice style. In 1.2 Gold I'm having some responsive design issues. This is on a stock / new install.

Any updates planned?

Thanks!
Yes I've just upgraded my test site to 1.2 so I'll do an update soon. What have you spotted that needs fixing ?
 

wdb

Active member
#18
@wdb any idea why my site is having a small black line on the nav bar?

http://forum.spiritcompany.com/forums/

I'm not sure why that is happening but I might be able to help fix it. Try this: in the template navigation.css find this section.

Code:
    .navTabs
    {
        @property "navTabs";
        font-size: 11px;
        background-color: @primaryDark;
        padding: 0 25px;
        border-color: @primaryLightish;
        border-bottom-color: @primaryDarker;
        border-top-left-radius: 5px;
        border-top-right-radius: 5px;
        @property "/navTabs";
        height: {xen:calc '@headerTabHeight + 1'}px;
    }
Change the +1 in the last line to +3


*edit
If that works you'll want to do the same thing in this section

Code:
.navTabs .navLink,
.navTabs .SplitCtrl
{
    @property "navLink";
    font-weight: bold;
    display: block;
    float: left;
    vertical-align: text-bottom;
    text-align: center;
    outline: 0 none;
    @property "/navLink";
   
    <xen:if is="{$pageIsRtl}">*float: none; *display: inline; *zoom: 1;</xen:if>
   
    height: {xen:calc '@headerTabHeight + 1'}px;
    line-height: @headerTabHeight;
}
 
Last edited:

kingston

Well-known member
#19
I'm not sure why that is happening but I might be able to help fix it. Try this: in the template navigation.css find this section.

Code:
    .navTabs
    {
        @property "navTabs";
        font-size: 11px;
        background-color: @primaryDark;
        padding: 0 25px;
        border-color: @primaryLightish;
        border-bottom-color: @primaryDarker;
        border-top-left-radius: 5px;
        border-top-right-radius: 5px;
        @property "/navTabs";
        height: {xen:calc '@headerTabHeight + 1'}px;
    }
Change the +1 in the last line to +3
That got it. Thanks!

Any idea what color is used for the font of the tab that a user is currently on?