• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Files accidentally deleted, re-uploaded & receiving an error

WhoIsDo

Active member
#1
After an accident that caused me to delete the wrong files, I re-uploaded the files for my forum. It appears, however, that it didn't quite work as well as I thought because I'm experiencing the following error:

Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /home4/**********/public_html/community/library/XenForo/Model/Node.php on line 521

Any idea what this issue is trying to tell me? Thanks!
 

AndyB

Well-known member
#3
To disable all your add-ons, add the following into your config.php file.

$config['enableListeners'] = false;
 

AndyB

Well-known member
#5
I assume you accidentally deleted the Xenforo directory only. When you re-uploaded the XenForo directories, were they from the same version of XenForo?
 

WhoIsDo

Active member
#6
I assume you accidentally deleted the Xenforo directory only. When you re-uploaded the XenForo directories, were they from the same version of XenForo?
The entire Xenforo installation was deleted, but I re-uploaded the same version of Xenforo.
 

WhoIsDo

Active member
#8
Have you reuploaded the entirety of your library folder? Including all add-ons?
It looks like I may have missed an add-on, so now I can view the forum again. The images for avatars seem to be broken at this point, however.

[Edit] To clarify, the avatars only seem to be broken for users who actually uploaded them.