• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Facebook Intergration issues.

#1
Hey,

I've gone one or two problems that I can't figure out.

Facebook was working, however something somewhere has changed and i'm not sure how.
I do have https on the server, and Google+ and twitter work great.

However I get

Given URL is not permitted by the application configuration.: One or more of the given URLs is not allowed by the App's settings. It must match the Website URL or Canvas URL, or the domain must be a subdomain of one of the App's domains.
When dealing with Facebook....

I'm normally quote good at dealing with problems myself, however this one has got me quite confused...

The canvas app doesn't work either..

Urls are as follows.

https://apps.facebook.com/natpres/

http://www.national-preservation.com
these are correct accross app settings and within the forum. With or without a trailing stash as required. And with https again as required.

Any ideas?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
Can you screenshot the "Website URL" setting?

There's no canvas involved in the login integration, so that won't be used by XF.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
I wouldn't be surprised if it's the http vs https element -- your XF "Board URL" is http, so that is the URL that gets passed to FB. Try making those consistent.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#14
Try removing the app domain and/or mobile site URL settings. Those are the only differences I see from the apps I've created (and from the doc instructions).
 
#16
Right now I have got this issue fixed, it was relating to the oAuth in the advanced settings.
Now i'm turning my attention to the Facebook canvas problem, and with having a white screen rather then my forum