• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Facebook and Twitter Login Buttons to Sidebar Visitor Panel [Deleted]

DRE

Well-known member
#1
The8thLegion submitted a new resource:

Facebook and Twitter Login Buttons to Sidebar Visitor Panel (version 1.0) - Facebook and Twitter Login Buttons

First you need:
Facebook Login
Twitter Login

Then go to AdminCP/Appearance/Styles

Template: sidebar_visitor_panel

At the very bottom of the template, find this code:
Code:
      </div>
</div>

</xen:if>
 
<xen:include template="ad_sidebar_below_visitor_panel" />
Right above that code put this:

Code:
<center><xen:if...
Read more about this resource...
 

DRE

Well-known member
#4
K I'll investigate later today. I will reinstall twitter fresh on my other site to see what the problem is.
 

DRE

Well-known member
#8
sorry guys but i don't know why it doesn't work for you or have the time to troubleshoot it so i deleted it.
 

Rho Delta

Well-known member
#9
sorry guys but i don't know why it doesn't work for you or have the time to troubleshoot it so i deleted it.
Can you make it available for someone else to work on? This would be a great feature if it worked properly!

Also can you provide the code so I can uninstall it for now?
 

DRE

Well-known member
#11
Can you make it available for someone else to work on? This would be a great feature if it worked properly!

Also can you provide the code so I can uninstall it for now?
I shouldn't have deleted the resource my bad. I'd un-delete it if I could.
Facebook was already available: http://xenforo.com/community/resources/add-a-facebook-login-button-to-the-visitor-panel.412/

Just copy and adapt the code for Twitter - depending on which add-on you're using for Twitter login.
I think it doesn't work for them because I pointed them to a twitter login that may not be the one I'm using. There were four different twitter authentication addons posted on here. The first one sucked. The second worked for awhile. Then a guy in the thread uploaded his own version which worked fine and then another guy uploaded a different version in resources.
 

Rho Delta

Well-known member
#12
I shouldn't have deleted the resource my bad. I'd un-delete it if I could.

I think it doesn't work for them because I pointed them to a twitter login that may not be the one I'm using. There were four different twitter authentication addons posted on here. The first one sucked. The second worked for awhile. Then a guy in the thread uploaded his own version which worked fine and then another guy uploaded a different version in resources.
I didn't write down what the template modifications were... do you have them saved so I can remove them?
 

mjp

Well-known member
#13
I didn't write down what the template modifications were... do you have them saved so I can remove them?
Remove this from sidebar_visitor_panel:
Code:
<center><xen:if is="{$xenOptions.facebookAppId}">
                    <xen:require css="facebook.css" />
                    <li><a href="{xen:link register/facebook, '', 'reg=1'}" class="fbLogin" tabindex="110"><span>{xen:phrase login_with_facebook}</span></a></li>
                </xen:if></center>
<xen:if is="{$xenOptions.c2Twitter_consumerKey}">
<div class="cta_twButton">
<a href="{xen:link register/twitter, '', 'reg=1'}" class="twLogin"><img src="http://a0.twimg.com/images/dev/buttons/sign-in-with-twitter-d.png" alt="Sign up with Twitter" /></a>
</div>
</xen:if>
Remove this from extra.css:
Code:
/* Add Twitter login button to visitor panel */
.cta_twButton {
margin: 10px 30px;
text-align: center;
}
 

Rho Delta

Well-known member
#16
Any way you can change the code to work with the one currently in the resource center? I think I had the one you are using before and deleted it to install the current resource center one. The new one works fine.
 

DRE

Well-known member
#17
Any way you can change the code to work with the one currently in the resource center? I think I had the one you are using before and deleted it to install the current resource center one. The new one works fine.
Sure. I'm trying to get xampp working on my computer first so that I can use another xenforo installation to test out modifications and skins without messing up my own live sites. When I'm done with that I'll add all my old resources and skins to the resource manager too.