XF 1.5 extra.css not working

Senpai

Well-known member
im not really sure if this is a bug or i was the one who caused it but whenever i add code to extra.css my forum doesn't read it
Code:
/* shake it baby */
@-webkit-keyframes spaceboots {
0% { -webkit-transform: translate(2px, 1px) rotate(0deg); }
10% { -webkit-transform: translate(-1px, -2px) rotate(-1deg); }
20% { -webkit-transform: translate(-3px, 0px) rotate(1deg); }
30% { -webkit-transform: translate(0px, 2px) rotate(0deg); }
40% { -webkit-transform: translate(1px, -1px) rotate(1deg); }
50% { -webkit-transform: translate(-1px, 2px) rotate(-1deg); }
60% { -webkit-transform: translate(-3px, 1px) rotate(0deg); }
70% { -webkit-transform: translate(2px, 1px) rotate(-1deg); }
80% { -webkit-transform: translate(-1px, -1px) rotate(1deg); }
90% { -webkit-transform: translate(2px, 2px) rotate(0deg); }
100% { -webkit-transform: translate(1px, -2px) rotate(-1deg); }
}
.shake:hover,
.shake:focus {
-webkit-animation-name: spaceboots;
-webkit-animation-duration: 0.8s;
-webkit-transform-origin:50% 50%;
-webkit-animation-iteration-count: infinite;
-webkit-animation-timing-function: linear;
}
.shake {
display:inline-block
}

/* editor message */
.wnr2 {
color: #99a0a8;
}
.c_bad {
color: red;
}



.awesome {
      font-family: futura;
      font-style: italic;
      width:100%;
      margin: 0 auto;
      text-align: center;
      color:#f20000;
      font-size:16px;
      font-weight: bold;
      -webkit-animation:colorchange 3s infinite alternate;
    }

    @-webkit-keyframes colorchange {
      50% {
       
        color: red;
      }
     
      100% {
       
        color: #17687c;
      }



}
::-webkit-scrollbar {
    background: #2c2c2c; 
    width: 12px;

}
::-webkit-scrollbar-track {

}
::-webkit-scrollbar-thumb {
    background: #17687c; 
    -webkit-box-shadow: inset 0 0 6px rgba(23, 104, 124); 
}
::-webkit-scrollbar-thumb:hover {
    background: #17687c; 
    -webkit-box-shadow: inset 0 0 6px rgba(0,0,0,0.5); 
}
::-webkit-scrollbar-thumb:window-inactive {
    background: rgba(0,0,0,0.6); 
}
@-webkit-keyframes headershine {
    0%        { opacity: 0.4; }
    50%        { opacity: 1; }
    100%     { opacity: 0.4; }
}

/* User Rank Images: Prolapse */
.userrank {
    display: block;
    margin-left: 16px;
}

.ownerinfo {
    border-top: 1px dotted #000;
    display: block;
    margin-left: 4px;
}

.message .messageUserBlock .userBanner { display: none; }




}

.pleasesearchbeforeask {
    width: 151px;
    padding: 4px 0px;
    text-align: center;
    border-radius: 3px;
    font-size: 11px;
    text-shadow: none;
    text-transform: uppercase;
    margin: 0 auto;
    font-weight: 500;
    background: #131313;
    color: #00fa2f;
    margin-right: 29px;
    text-shadow: 0px 0px 8px #00fa2f;
    position: absolute;
    right: -29px;
    width: 148px;
    /* wolfs css dont change */
}

.ramzan {
    padding: 6px 457px;
    text-align: center;
    border-radius: 0px;
    font-size: 11px;
    text-shadow: none;
    /* margin: 0 auto; */
    font-weight: 510x;
    background: #f17405;
    color: #000000;
    margin-right: -178px;
    right: 50px;
    margin-left: -18px;
    text-decoration: none;
    /* wolfs css dont change */ 
    }

nothing seems to work it was working before but not anymore damn :( could someone please help
 
Top