1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Every click need to login again in CP

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Sami Jalal, May 21, 2015.

  1. Sami Jalal

    Sami Jalal Well-Known Member

    Hello,

    I have a problem in using the control panel.. If i click any link that force me and ask me to login again..

    Could you help please?

    Note: the problem mainly in CP and sometimes in the forums.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Are you using CloudFlare or similar?

    Is your IP address constantly changing?
     
  3. Sami Jalal

    Sami Jalal Well-Known Member

    No.

    No. And if its like that, why its okay with other websites and xenforo forums and my forum. The Problem mainly in the Control Panel of my forum only.
     
  4. Martok

    Martok Well-Known Member

    What's your website URL? Do you have www to non-www redirection (or vice versa) in place?
     
  5. Sami Jalal

    Sami Jalal Well-Known Member

    if you mean i can use both, www and non-www then yes.
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Never a good idea.
    Force it to one or the other.
    See the FAQ in my signature for how to do that.
     
  7. Sami Jalal

    Sami Jalal Well-Known Member

    I can confirm now the question you have asked before, Brogan. My IP is changing and sometime i see more than one IP for me in the forum. And even i signed out i see my username as online now (I mean Staff online now).
     
  8. Silivistras

    Silivistras Member

    This happens also with my forum, there is a noticeable delay.
     

Share This Page