XF 1.5 Errors where "X Database" is Full...

tr1age

Active member
#1
I am getting errors like this.

Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : The table 'xf_data_registry' is full - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : The table 'xf_thread_read' is full - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214

Code:
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : The table 'xf_cron_entry' is full - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Generated By: Unknown Account, Yesterday at 11:07 PM
Stack Trace
#0 /usr/www/alttabme/public/forum/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /usr/www/alttabme/public/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /usr/www/alttabme/public/forum/library/XenForo/Model/Cron.php(180): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\n\t\t\tUPDATE xf_c...', Array)
#3 /usr/www/alttabme/public/forum/library/XenForo/Deferred/Cron.php(17): XenForo_Model_Cron->updateCronRunTimeAtomic(Array)
#4 /usr/www/alttabme/public/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 7.9999980926514, '')
#5 /usr/www/alttabme/public/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999980926514, '', false)
#6 /usr/www/alttabme/public/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#7 /usr/www/alttabme/public/forum/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#8 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(38) "http://alttabme.com/forum/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(70) "/forum/threads/16-characters-posing-w-old-versions-of-themselves.4081/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
Ideas?
 

tr1age

Active member
#4
Yeah they had me repair the tables.

Still popping errors. They say there is enough disk space for sure.

Code:
Mysqli statement execute error : The table 'xf_data_registry' is full
Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 164
XenForo_Model_DataRegistry->set() in XenForo/Application.php at line 948
XenForo_Application::setSimpleCacheData() in WidgetFramework/Model/Cache.php at line 134
WidgetFramework_Model_Cache->_setInvalidatedCacheInfo() in WidgetFramework/Model/Cache.php at line 86
WidgetFramework_Model_Cache->invalidateCache() in WidgetFramework/Core.php at line 753
WidgetFramework_Core->_removeCachedWidget() in WidgetFramework/Core.php at line 820
WidgetFramework_Core::clearCachedWidgetByClass() in WidgetFramework/XenForo/DataWriter/User.php at line 11
WidgetFramework_XenForo_DataWriter_User->_postSaveAfterTransaction() in AlttabmeAchievements/XFCP/DataWriter/User.php at line 32
AlttabmeAchievements_XFCP_DataWriter_User->_postSaveAfterTransaction() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
XenForo_DataWriter->save() in Audentio/Credit/Core/Event/Post.php at line 92
Audentio_Credit_Core_Event_Post->run() in Audentio/Credit/Core/Event.php at line 62
Audentio_Credit_Core_Event::run() in Audentio/Credit/Core/ControllerPublic/Thread.php at line 18
Audentio_Credit_Core_ControllerPublic_Thread->actionAddReply() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /usr/www/alttabme/public/forum/index.php at line 13
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#5
You can try disabling add-ons to see if that changes anything, otherwise as Mike said in the other thread, it's a server issue.
 
Top