• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Error While Upgrading Xenforo 1.3.1

#1
Hi All,

I got this error while upgrading Xenforo 1.3.1:

Code:
Server Error

Mysqli prepare error: Unknown column 'display_order' in 'order clause'

Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/Smilie.php at line 87
XenForo_Model_Smilie->getAllSmiliesForCache() in XenForo/Model/Smilie.php at line 113
XenForo_Model_Smilie->rebuildSmilieCache() in XenForo/Deferred/ImportMasterData.php at line 40
XenForo_Deferred_ImportMasterData->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 66
XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 256
XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 390
XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 316
XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 221
XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /hermes/bosweb/web228/b2343/ipg.xxxxxx/install/index.php at line 18
xxxxxx = my board name.

Before the uprade, i didn't disable any add-ons that i used and tried to use FTP, WinSCP to repalce all the file (upload), but the error is still persist and i coudln't finish the upgrading. And whenever i login to the Admin page, it is asking me to finish the upgrade but when clicking to continue to upgrade the board, the error is appeared again....

Could anyone tell me how to fix this?

Thanks!