• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Error when trying to enter rebuild cache section

#1
I get this error whenever I log into the rebuild section:
Code:
The following error occurred:

An exception occurred: fopen(/var/www/auriamc.com/community/internal_data/sitemaps/sitemap-1496969086-1.xml): failed to open stream: Permission denied in /var/www/auriamc.com/community/library/XenForo/Deferred/Sitemap.php on line 210

XenForo_Application::handlePhpError()
fopen() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 210
XenForo_Deferred_Sitemap->_openFile() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 230
XenForo_Deferred_Sitemap->_writeSitemapString() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 202
XenForo_Deferred_Sitemap->_writeResult() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 165
XenForo_Deferred_Sitemap->_buildSitemap() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 90
XenForo_Deferred_Sitemap->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 295
XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 429
XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 374
XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 185
XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() in XenForo/ViewAdmin/Error/ServerError.php at line 47
XenForo_ViewAdmin_Error_ServerError->renderJson() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 227
XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 88
XenForo_ViewRenderer_Json->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 607
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
XenForo_FrontController->run() in /var/www/auriamc.com/community/admin.php at line 13
And this error whenever I try rebuilding something:
Code:
Admin Control Panel - Auria
Server Error

fopen(/var/www/auriamc.com/community/internal_data/sitemaps/sitemap-1496968965-1.xml): failed to open stream: Permission denied

XenForo_Application::handlePhpError()
fopen() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 210
XenForo_Deferred_Sitemap->_openFile() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 230
XenForo_Deferred_Sitemap->_writeSitemapString() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 202
XenForo_Deferred_Sitemap->_writeResult() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 165
XenForo_Deferred_Sitemap->_buildSitemap() in XenForo/Deferred/Sitemap.php at line 90
XenForo_Deferred_Sitemap->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 295
XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 429
XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 374
XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 159
XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /var/www/auriamc.com/community/admin.php at line 13
I just installed the SSL certificate, and it happened right after. What should I do?