1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error when logging out

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by ShadyX, Jul 21, 2011.

  1. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    One of my users just reported an error whilst trying to log out, im not sure what caused it though ;)

    The link to the thread is here
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Which version of the software are you running and do you have any outdated templates?
     
  3. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    1.0.4 and There are a couple of outdated templates

    Adminforums v2 (Fluid)

    navigation.css Custom Version: 1.0.0, Master Version: 1.0.1
    thread_view Custom Version: 1.0.1, Master Version: 1.0.2
    share_page Custom Version: 1.0.3, Master Version: 1.0.4

    I don't think they would affect the logout button though..
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Does this happen for all users, all the time?

    Does it happen from any particular page, or all pages?
     
  5. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    Not all users all the time, I have never experienced the problem myself but I will ask him what page he was on and if it is a persistent problem :)
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you have a test login so I can see if I can reproduce the problem?

    Can you also check whether those affected are logging in via Facebook?
     

Share This Page