Cannot reproduce  Error when Import forum vb

doobbe

Member
I can't import from vb 3.8 to XF.



Server Error

Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xA3v v' for column 'signature' at row 1

1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\Zend\Db\Statement.php at line 292
2. Zend_Db_Statement->execute() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 468
3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\Zend\Db\Adapter\Abstract.php at line 546
4. Zend_Db_Adapter_Abstract->insert() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\DataWriter.php at line 1490
5. XenForo_DataWriter->_insert() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\DataWriter.php at line 1479
6. XenForo_DataWriter->_save() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\DataWriter.php at line 1287
7. XenForo_DataWriter->save() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\Model\Import.php at line 391
8. XenForo_Model_Import->importUser() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\Importer\vBulletin.php at line 841
9. XenForo_Importer_vBulletin->_importUser() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\Importer\vBulletin.php at line 660
10. XenForo_Importer_vBulletin->_importOrMergeUser() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\Importer\vBulletin.php at line 458
11. XenForo_Importer_vBulletin->stepUsers() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\Importer\Abstract.php at line 77
12. XenForo_Importer_Abstract->runStep() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 161
13. XenForo_ControllerAdmin_Import->_runStep() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\ControllerAdmin\Import.php at line 105
14. XenForo_ControllerAdmin_Import->actionImport() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\FrontController.php at line 303
15. XenForo_FrontController->dispatch() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\library\XenForo\FrontController.php at line 132
16. XenForo_FrontController->run() in C:\xampplite\htdocs\dev\xen\vibe\admin.php at line 13
 

doobbe

Member
Resolved! Delete all user signature, run this query:
Code:
UPDATE usertextfield SET signature='';
 

Dean

Well-known member
Did you have anything strange in the signatures?

(ours converted ok I believe, text only)
 

doobbe

Member
Did you have anything strange in the signatures?

(ours converted ok I believe, text only)
I have +150k member with special characters in signatures
Now with error :( :
Code:
Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xF4\x97\xAF\xB6j' for column 'custom_title' at row 1
 

Dean

Well-known member
hmmm... I would look at these fields in the database:

sigparsed & sigpic

edit: I missed the 'title' error in the code box, thought you were still having trouble with sigs.

What language is your forum?
 

doobbe

Member
I use Englisgh for default language but username/usertitle post/content etc.. have vietnamese character.

Thanks
 

Dean

Well-known member
Thanks, that information may help someone else in the future (in case someone else has the same problem).
 

Mike

XenForo developer
Staff member
The second error is already fixed, but I don't see how the first error could happen unless the error message was manually manipulated. What's shown isn't a valid UTF-8 character, but I can see that the signature is clearly converted to UTF-8.
 
Top