• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Error version 1.1.3

Kent55

Active member
#1
Hi I was going through the installation process when I got tis message:
Error

You cannot proceed unless all XenForo database tables are removed.


I don't know what that means!!! please help!!
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#2
That means the table names already exist in your database. If you run the install again then it will give you the option to delete the conflicting tables (assuming this is a new install and not an upgrade). Or you can delete them manually using a program like phpmyadmin.
 

Kent55

Active member
#6
How do I do this? "Please save the configuration using the button above and upload it to /var/www/vhosts/infinity-six.com/httpdocs/library/config.php. Once this is completed, use the button below to continue."

I don't see it in filezilla

And yes it is a new install but I forgot to save it first!!!
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#7
And yes it is a new install but I forgot to save it first!!!
There should be nothing to save with a new install. If you are meaning to upgrade an existing forum then you do not want to delete the existing tables.

But if this is a new install then...

How do I do this? "Please save the configuration using the button above and upload it to /var/www/vhosts/infinity-six.com/httpdocs/library/config.php. Once this is completed, use the button below to continue."

I don't see it in filezilla
Sometimes the install script can automatically write out the config file, but in your case it can't. You need to download the file and upload it manually to httpdocs/library
 

Kent55

Active member
#9
Iv'e uploaded it and it says that it has been verified but now it says I need to delete all xenForo tables!! I have already done it using php my admin

I have managed to do it but when I move on to stept 2 I get: action_available_via_post_only
 

Kent55

Active member
#11
I never saw a checkbox on the install but I have deleted them all and when I move on I get this: action_available_via_post_only