• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Error on watch Forums xf1.2.0

TBolley

Active member
#1
get this both errors much times each day

ErrorException: Undefined index: nodeParents - library/XenForo/ViewPublic/Watched/Forums.php:13

#0 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewPublic/Watched/Forums.php(13): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/srv/www/domain...', 13, Array)
#1 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(227): XenForo_ViewPublic_Watched_Forums->renderHtml()
#2 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(67): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Html', Array, 'watch_forums')
#3 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(572): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'watch_forums', NULL)
#4 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#5 /srv/www/domain.com/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}

array(3) {
["url"] => string(33) "http://domain.com/watched/forums"
["_GET"] => array(1) {
["/watched/forums"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
ErrorException: Invalid argument supplied for foreach() - library/XenForo/ViewPublic/Watched/Forums.php:21

#0 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewPublic/Watched/Forums.php(21): XenForo_Application::handlePhpError(2, 'Invalid argumen...', '/srv/www/domain...', 21, Array)
#1 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(227): XenForo_ViewPublic_Watched_Forums->renderHtml()
#2 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(67): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Html', Array, 'watch_forums')
#3 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(572): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'watch_forums', NULL)
#4 /srv/www/domain.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#5 /srv/www/domain.com/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}

array(3) {
["url"] => string(33) "http://domain.com/watched/forums"
["_GET"] => array(1) {
["/watched/forums"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#5
It's definitely from an add-on.

Disable all add-ons and confirm whether you can reproduce it.