XF 2.1 Error Log: Accessed unknown getter 'user_title_ladder'

LukeWolf

Member
I seem to be getting this error in the Admin CP and I'm having trouble tracking it down to fix it:

#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(106): XF\Mvc\Entity\Entity->get('user_title_ladd...')
#1 internal_data/code_cache/templates/l1/s2/public/xentr_reputation_system_star.php(68): XF\Mvc\Entity\Entity->offsetGet('user_title_ladd...')
#2 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(AddonFlare\PaidRegistrations\XF\Template\Templater), Array)
#3 src/XF/Template/Templater.php(1388): XF\Template\Templater->renderTemplate('xentr_reputatio...', Array)
#4 internal_data/code_cache/templates/l1/s2/public/message_macros.php(177): XF\Template\Templater->includeTemplate('public:xentr_re...', Array)
#5 src/XF/Template/Templater.php(701): XF\Template\Templater->{closure}(Object(AddonFlare\PaidRegistrations\XF\Template\Templater), Array, Array)
#6 internal_data/code_cache/templates/l1/s2/public/post_macros.php(27): XF\Template\Templater->callMacro('message_macros', 'user_info', Array, Array)
#7 src/XF/Template/Templater.php(701): XF\Template\Templater->{closure}(Object(AddonFlare\PaidRegistrations\XF\Template\Templater), Array, Array)
#8 internal_data/code_cache/templates/l1/s2/public/thread_view.php(525): XF\Template\Templater->callMacro('post_macros', 'post', Array, Array)
#9 src/XF/Template/Templater.php(1315): XF\Template\Templater->{closure}(Object(AddonFlare\PaidRegistrations\XF\Template\Templater), Array)
#10 src/XF/Template/Template.php(24): XF\Template\Templater->renderTemplate('thread_view', Array)
#11 src/XF/Mvc/Renderer/Html.php(48): XF\Template\Template->render()
#12 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(458): XF\Mvc\Renderer\Html->renderView('XF:Thread\\View', 'public:thread_v...', Array)
#13 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(440): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#14 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(400): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Html), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#15 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(58): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#16 src/XF/App.php(2190): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#17 src/XF.php(391): XF\App->run()
#18 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#19 {main}

Code:
array(4) {
  ["url"] => string(33) "/forum/threads/community-rules.7/"
  ["referrer"] => bool(false)
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}

Any ideas on how to fix?
 

LukeWolf

Member
The errors seem to be still there.

I know that I edited xentr_reputation_system_star recently but I've checked that code and I can't see any references to the user title ladder there.
 

LukeWolf

Member
What confuses me about it though is that the error points to a single thread on the forum - community.rules. I've made other posts and it's not pointing to those. I don't get it.
 
Top