• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Error for ALL New Signups!?

surfsup

Well-known member
#1
Right after hitting submit it brings up a page:

ERROR: Please enter a value using 100 characters or fewer.

Whatsup with this? I havnt had any problems lately, the latest things ive installed was BB Code Manager and the paid version.

Also using KEY Captcha which has worked well for us for the past month.
 

surfsup

Well-known member
#2
Ive even disabled the new plugins ive installed
advanced bb code toolbar & the custom bb manager & stop auto link patch.
 

Russ

Well-known member
#6
Have you tried to go through and disable some of those required questions on sign-up?

I would possibly start by going through and disabling them for a bit then attempt to register.

That many custom fields it's more than likely an issue with one of them possibly
 

Russ

Well-known member
#11
Hmmm, never seen it reported before but I guess you could try disabling new user notification system, looks to be the only real add-on that could be touching the registration process.

Any errors in the server logs?
 

surfsup

Well-known member
#12
Hmmm, never seen it reported before but I guess you could try disabling new user notification system, looks to be the only real add-on that could be touching the registration process.

Any errors in the server logs?
There is...

Code:
Error Info
XenForo_Exception: No controller response from XenForo_ControllerPublic_Forum::actionIndex - library/XenForo/FrontController.php:428
Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
Stack Trace
 
#0 /var/www/vhosts/*******.com/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(318): XenForo_FrontController->_handleControllerResponse(NULL, 'XenForo_Control...', 'Index')
#1 /var/www/vhosts/*****.com/httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#2 /var/www/vhosts/******.com/httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#3 {main}
 
Request State
 
array(3) {
  ["url"] => string(39) "http://www.*******.com"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 

surfsup

Well-known member
#13
WOW, I found out the problem!!! I changed my Board Title to a title that had over 100 characters, so then it gave me that error for every single new user to signup......what in the world?

Anyway to change that?