• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Error for admin only

oloman

Active member
#1
Hello,

For admin I get this error :

Failed to get controller response and reroute to error handler (XenForo_ControllerPublic_Index::actionindex)

An exception occurred: Undefined index: permissions in /home/www/crea/library/XenForo/ReportHandler/Post.php on line 92

  1. XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/ReportHandler/Post.php at line 92
  2. XenForo_ReportHandler_Post->getVisibleReportsForUser() in XenForo/Model/Report.php at line 184
  3. XenForo_Model_Report->getVisibleReportsForUser() in XenForo/Model/Report.php at line 273
  4. XenForo_Model_Report->getActiveReportsCountsForUser() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 500
  5. XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionReportCounts() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 468
  6. XenForo_ControllerPublic_Abstract->_updateModeratorSessionCaches() in XenForo/ControllerPublic/Abstract.php at line 33
  7. XenForo_ControllerPublic_Abstract->_preDispatchType() in XenForo/Controller.php at line 310
  8. XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 350
  9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  10. XenForo_FrontController->run() in /home/www/crea/index.php at line 13

But for guest or register there is no problem. I have disabled all add-ons, and it does'nt matter...

Do you have an idea what's wrong?

Best regards
 

oloman

Active member
#3
And now a register member get that:
Server Error
Undefined index: permissions
  1. XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/ControllerPublic/Watched.php at line 218
  2. XenForo_ControllerPublic_Watched->_prepareWatchedThreads() in XenForo/ControllerPublic/Watched.php at line 160
  3. XenForo_ControllerPublic_Watched->actionThreads() in XenForo/FrontController.php at line 351
  4. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  5. XenForo_FrontController->run() in /home/www/crea/index.php at line 13
 

Tracy Perry

Well-known member
#6
Try rebuilding the master data
yoursite.com/install/index.php?upgrade/
and then choose the rebuild master data button.
Also, if you are using memcached or redis, it may help to flush that cache.