1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Error font when importing users from vbulletin to XenForo

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by nguyenhuuhung, Jul 20, 2013.

  1. nguyenhuuhung

    nguyenhuuhung Active Member

    Hello.

    Step: Import user->Manually Merge Users


    it happened Error font when importing users

    Error Font User

    [​IMG]

    and Error Font Title user

    [​IMG]
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is likely a data conversion error. If you're working on a different server from vBulletin, you may need to force the character set at the beginning of the import (probably to "latin1"). Regardless, that may be something that you want to try.

    You would need to redo the import though to check this (which would require doing a fresh install of XenForo).
     
    caoanh204 and nguyenhuuhung like this.
  3. nguyenhuuhung

    nguyenhuuhung Active Member

    Yes, I used "latin1".

    Only some defective font Users
    Remaining are not fonts defective
    The rest are all normal and no font error
    ----------------
    Chỉ có một số tên người dùng bị lỗi font chữ
    CÒn lại tất cả đều bình thường và không có lỗi font


    ---------------------------

    Error Font User
    [​IMG]

    Forums are not error Font.

    normal
    [​IMG]
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you provide a URL where we can see the content that failed to import correctly? If it's few and far between, that may indicate errors in the source data itself and thus would have to be edited manually.
     
    caoanh204 and nguyenhuuhung like this.
  5. nguyenhuuhung

    nguyenhuuhung Active Member

    Because,It has many errors.So,i deleted it.I will reinstall and send URL for me.I use tool to backup and restorn.
     

Share This Page