1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Error 403 - Forbidden

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by zmalone, May 9, 2012.

  1. zmalone

    zmalone Member

    ereur.PNG
    Hello,

    I have a

    Error 403 - Forbidden

    when I click on a topic or a forum

    Please help me
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    All forums and all threads? Or just some?

    403 is a generic server error. It can be caused by permissions or restrictions like mod_security. I suspect mod_security. The only way to know for sure is to examine the logs on the server. Ask your host to disable mod_security to see if that is the problem.
     
  3. zmalone

    zmalone Member

    All forums and all threads , and in my administration panel also
     
  4. zmalone

    zmalone Member

    Please help me
     
  5. mcrider

    mcrider Member

    It appears to only effect threads/forums with hyphens - in the link, have you contacted your host about possible mod security issues?
     
  6. zmalone

    zmalone Member

    My hosting says no , this is from my forums
     
  7. simbolo

    simbolo Well-Known Member

    +1 for mod_security, I've seen that being the cause of that issue before. You could try adding a disable statement in your .htaccess
    Code:
    <IfModule mod_security.c>
      SecFilterEngine Off
      SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>
     
  8. simbolo

    simbolo Well-Known Member

    It looks like you're on 1and1 and I have a forum running on the shared hosting without issue.
     
  9. zmalone

    zmalone Member

    this does not come to that, yesterday it works well now I have this problem, I'd really like to get help
     
  10. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

  11. zmalone

    zmalone Member

    Yes a have a server dédié 1&1 key in hand (managed server)
     
  12. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

    The issue is from 1&1.

    Temporary solution:
    Change URL to Full Friendly URL (Options -> Search Engine Optimisation (SEO) -> Use Full Friendly URLs).

    But BB editor will not work.
     
    zmalone likes this.
  13. zmalone

    zmalone Member

    Thank you for the reponse

    how I can change it
     
  14. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

    Sorry :)
    Options -> Search Engine Optimisation (SEO) -> Use Full Friendly URLs
     
    zmalone likes this.
  15. zmalone

    zmalone Member

    Okey and i'm change in __> Basic Board Information --> Use Full Friendly URLs or not ?
     
  16. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

    Yes, Use Full Friendly URLs.
     
    zmalone likes this.
  17. zmalone

    zmalone Member

    Okay thank you very thank it's work
     
  18. zmalone

    zmalone Member

    this problem is 1 & 1?

    But they tell me that not
     
  19. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

    Yes, is 1&1. I'm sure.
    But still I don't know why it happens.
     
  20. soloarquitectura

    soloarquitectura Active Member

    Note that problems do not end there.
    BB Code Editor also produces error 403:

    Post -> Edit -> Use BB Code Editor = ERROR 403
     

Share This Page